AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

8e Beachtoernooi: 34 teams

Donderdag 3 juni 2004
8e Beachtoernooi: 34 teams
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Gisteren is de inschrijving voor het 8e Beachtoernooi officieel gesloten. Het aantal deelnemers komt dit jaar uit op 34 teams.

Met 25 teams heeft het voetvolley weliswaar niet het record aantal deelnemers uit de geschiedenis, maar het zijn wel weer 3 teams meer als vorig jaar.

Bij het volleybal was de mogelijkheid aanwezig dat dit toernooi afgelast zou worden aangezien er te weinig teams waren aangemeld.

In de laatste dagen bleken er toch voldoende teams zich ingeschreven te hebben, waardoor er 9 teams zullen deelnemen.

Volgende week ontvangen alle deelnemende teams per e-mail nadere informatie. Het toernooi zal starten om 10.00 uur en de finale zal rond 16.30 gespeeld worden.

De organisatie kan alvast vermelden dat het voetvolley dit jaar wordt gespeeld in poules van 5 teams, waarvan de beste 2 uit elke poule doorgaan naar de 2e poule ronde waarin waarin weer in poules van 5 wordt uitgemaakt wie de kruisfinales gaan spelen.

Het beachvolleybal zal bestaan uit een poule waarin ieder team 1 keer tegen alkaar speelt, waarna de beste drie teams in een mini-poule uit gaan maken wie daadwerkelijk 1,2 en 3 worden.

Organisatie Beachtoernooi

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beachtoernooi
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top