Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Gemoedelijke sfeer bij dorpslunch

Maandag 7 juni 2004
Gemoedelijke sfeer bij dorpslunch
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Zondagochtend is in de feesttent op De Dreef door 200 mensen de 'Dorpslunch' bijgewoond. "Een prima resultaat en heel gezellig," zo liet mede-organisator Joke Harms van het Comité 40 jaar Biddinghuizen weten.

'Bakker' Tietema opende de tafel met leuke anekdotes en dankwoorden. Na een moment van stilte konden de aanwezigen genieten van een ruim buffet wat voor slechts €1,50 genuttigd kon worden. Harms: "Dit hadden we allemaal te danken aan sponsoring. Bakkerij Tietema, de Winkeliersvereniging Biddinghuizen en NLTO Flevoland hadden de lunch bijna volledig beschikbaar gesteld."


Oude bekenden
Naast inwoners uit alle lagen van de Biddinghuizer bevolking, kwamen er ook oud-inwoners de lunch bijwonen. Tietema sprak in zijn eindwoord zelfs al van een vervolg van deze leuke middag in een volgende jaargang.


Lijn
De tweede dag van de feestweek heeft vooralsnog dus dezelfde lijn als de eerste. Alle evenementen die tot nu toe zijn gehouden, vallen boven verwachting in de belangstelling.


Feestweek
Maandag is de dag iets rustiger, maar daarom misschien juist wel geschikt om het boek 'Tussen Baan en Dreef' aan te schaffen, de Historische Tentoonstelling te bekijken of 's avonds aan te schuiven bij de Open Bridge avond. Dinsdagavond vervolgt de week met een optreden van het zangtheater 'Circle of Music'.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.3 °C
  • 0.0 mm
  • 13.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top