Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Beleidsplan B.A.S. Gymnastiek ziet levenslicht

Vrijdag 11 juni 2004
Beleidsplan B.A.S. Gymnastiek ziet levenslicht
Foto: BAS Gymnastiek

BIDDINGHUIZEN - Op 16 juni 2004 wordt het beleidsplan “BASis voor de Toekomst” door de werkgroep overhandigd in een bijzondere Algemene Ledenvergadering aan het bestuur.

Deze vindt plaats in de sportzaal aan de Sportlaan. De aanvang is 19.30 uur. Tevens biedt het bestuur in dezelfde bijeenkomst het beleidsplan ter goedkeuring aan haar leden.

Met dit beleidsplan als handboek wil het bestuur met haar leden enthousiast aan de slag gaan om de vereniging nog beter te laten functioneren.

Het besturen van een vereniging is geen eenvoudige zaak. Zo moet van alles geregeld worden om een club draaiende te houden, worden regels en wetten aangescherpt. Er zijn onvoldoende vrijwilligers die bestuurs- en commissietaken op zich willen nemen.

Ook was de profilering van de vereniging naar buiten toe onvoldoende. Het bestuur werd er steeds meer van bewust dat het gemis van een duidelijk beleidsplan en een duidelijke structuur om actief deze knelpunten op te pakken, de vereniging begon op te breken. Naar aanleiding van de Integrale Kwaliteitstoets (IKSport) werd dit gegeven nogmaals bevestigd.

Dit was voldoende reden voor het bestuur van de B.A.S. Gymnastiek om een beleidsplan door een werkgroep, begeleid door Sport Service Flevoland te laten ontwikkelen. Hierin is onder andere de organisatiestructuur, interne en externe communicatie, vrijwilligersbeleid, technisch beleid en beleid ten aanzien van de sponsoring uitgewerkt.

Het bestuur wil met dit plan de vereniging de komende jaren weer op een gestructureerde manier laten floreren. Tevens hoopt zij dat het eenvoudiger wordt om vrijwilligers enthousiast te maken voor allerlei activiteiten die plaats moeten vinden voordat leden kunnen sporten.

B.A.S. Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top