Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Het Dronter Golfkampioenschap

Zaterdag 3 juli 2004

BIDDINGHUIZEN - Met medewerking van de Golf Residentie, Golfcentrum Dorhout Mees, de gemeente Dronten en een aantal sponsors is het weer mogelijk ook dit jaar dit kampioenschap te houden.

Het kampioenschap wordt dit jaar gehouden in het weekend van 18-19 september. Zaterdag 18 september a.s. wordt gespeeld op de Golf Residentie Dronten en zondag 19 bij Golfcentrum Dorhout Mees te Biddinghuizen.

Slotavond
Het maximale aantal deelnemers is 120. Er wordt gespeeld in vier categorieën te weten twee catg. Dames nl.catg.hcp.0-24 strokeplay en24.1-36 Stableford. Bij de heren catg.0-20 strokeplay 20.1-36 stableford. Het inschrijfgeld is dit jaar vastgesteld op eur.65.- Hiervoor kan men twee dagen spelen op twee schitterende banen, krijgt men tweemaal een lunchpakket mee. Bovendien is de slotavond bij Dorhout Mees met prijsuitreiking en een slotdiner. Wat dit wordt is afhankelijk van het weer. Of barbecue of een buffet.

Grootste van Nederland
Het Dronter kampioenschap is het grootste gemeentelijk golfkampioenschap van Nederland. Bijzonder is ook dat zo'n kampioenschap op twee banen gespeeld kan worden binnen één gemeente.

Inschrijven
Inschrijving is mogelijk voor leden van de beide clubs via intekenlijsten die daar aanwezig zijn. Inwoners van de gemeente Dronten die geen lid zijn van boven genoemde verenigingen en in het bezit zijn van een golfvaardigheids bewijs kunnen zich aanmelden bij onderstaand adres.

Wedstrijdcomm.t.a.v.W.v.d.Heuvel Braspenning 7 8253BA.Dronten.Telf.0321-316986
Of E.mail Wvdheuvel1@chello.nl.

Persvoorlichting Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top