Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Alice Naber-Lozeman niet naar de Spelen

Maandag 12 juli 2004

BIDDINGHUIZEN - In het Franse Vittel had eventing amazone Alice Naber-Lozeman de allerlaatste mogelijkheid om te voldoen aan de selectie eisen van NOC*NSF om uitgezonden te worden naar de Olympische Spelen in Athene.

Naber faalde toen haar paard Corral Estate VA Fox langs een hindernis liep in plaats van deze te springen. "Daardoor had ik geen enkele kans meer om mij bij de eerste tien in het klassement te rijden en ben ik daarna rustig naar de finish gereden. Jammer, maar het is niet anders", vertelde een berustende Naber.

Voor Slice Naber begon de wedstrijd al niet goed door een matige dressuurproef. "Dan moet je in het terrein risico's gaan nemen door extra snelheid te vragen. Dan blijkt ook onder die druk dat wij nog niet de eenheid vormen die we moeten vormen en dan gaat het fout. Komende winter ga ik alle aandacht richten op de dressuur en dan beginnen we vroeg in het voorjaar met de voorbereidingen op de Europese kampioenschappen. Als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat ik nu aan de ene kant wel blij ben niet naar Athene te gaan. We hadden in deze laatste wedstrijd, die door veel ruiters die wel in Athene van start gaan werd beschouwd als een laatste trainingsrondje, te veel moeten geven waardoor we nooit honderd procent fit in Athene hadden kunnen zijn", vertelde Naber.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Olympische Spelen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.3 °C
  • 0.0 mm
  • 6.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top