AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Lowlands dag 2: Biddinghuizer vreugde

Zaterdag 21 augustus 2004
Lowlands dag 2: Biddinghuizer vreugde
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De eerste festivaldag van ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ zit erop. Hiermee is de zaterdag aangebroken, waarop het traditioneel bands kijken is.

Het was redelijk te doen vrijdagavond op het festivalterrein. De muziek gedraaid door de verschillende DJ’s viel wat tegen, maar de sfeer was wederom opperbest. Gelukkig bestaat er ook zoiets als de ’24-uurs tent’, waar gezelligheid garant staat. Tot in de vroege uren waren ook wij als redactie daar aanwezig.


Slenteren
En dan de zaterdag. Vanaf het eind van de ochtend spelen er bands, waardoor het een optimale dag is om van de muzikale kant van Lowlands te genieten. Slenteren (want snel lopen wil haast niet met 52.000 mensen) van tent naar tent is het devies.


Kloot
Dit jaar hebben we ons beperkt tot maar een paar bands. The Sheer, Oil en I am Kloot vormen het middagprogramma en ’s avonds pakken we de vrolijke Ierse klanken van The Dropkick Murphy’s mee. Het is echt zo’n dag dat het ons ‘allemaal niks kan schelen’, maar dan wel in de positieve zin van het woord. Het is ongeremd genieten, rusten en ‘mensen kijken’.


Biddinghuizers
Opvallend is het in ieder geval dat onze missie als BHZ-Net aardig is geslaagd. Biddinghuizen en Biddinghuizers in beeld brengen tijdens dit festival is eenvoudig te volbrengen. Vele (oud-)inwoners van ons dorp blijken op het terrein rond te lopen. Een deel van hen wilde ook nog wel in beeld voor BHZ-Net.


Verantwoord
Vanavond wacht ons de zwaarste beproeving. Met alle Lowlandskilometers in de benen gaan we ons begeven richting “80’s verantwoord” – een avond met leuke muziek uit de 80’er jaren. Tegen de tijd dat het ochtend wordt, en we dus nog maar 1 dag Lowlands te gaan hebben, zal de vermoeidheid ongetwijfeld beginnen toe te slaan.

Klik hier voor alle foto's
Redactie BHZ-Net

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.5 °C
  • 0.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top