Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Clown zoekt begeleiders

Woensdag 4 juli 2001

BIDDINGHUIZEN - Clown Schoofie, de mascotte van De Schoof, zou graag deze zomervakantie een spelweek organiseren in Biddinghuizen voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Schoofie en het recreatieteam zijn van plan om in één week een aantal wijken in Biddinghuizen aan te doen, in tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij het Koetshuis werd gebruikt. Kortom, Schoofie komt naar je toe deze zomer!
Spijkerbroekhangen, kop van jut, schminken, kostuums en muziekinstrumenten maken, pony rijden en nog veel meer activiteiten staan op het programma. De spelweek kan echter een aantal begeleiders gebruiken die helpen bij al deze onderdelen.

Opvang en gratis deelname
Ben jij ouder dan 16 jaar em vind jij het leuk om met kinderen van 6 tot 12 jaar te werken, kom dan het recreatieteam Schoofie ondersteunen. Mocht je zelf kinderen onder de 6 jaar hebben? Grartis professionele opvang binnen De Schoof is aanwezig. Hebt u kinderen van 6 tot 12 jaar? Voor hen is er uiteraard gratis deelname.

Overlevingsrugzak
Als begeleider ontvang je tevens een 'spelweek-overlevings' rugzak mèt inhoud. Voor meer informatie en opgave kun je bellen met De Schoof, tel. 316266.

Bron: Biddinghuizen Actueel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vakantiespelweek
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top