Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Geslaagde toneelavond

Zondag 28 november 2004
Geslaagde toneelavond
Foto: Altobi

BIDDINGHUIZEN - Zaterdagavond 27-11 hebben de toneelverenigingen ALTOBI en SENTOBI in de ‘Voorhof’ een gezamenlijke toneelavond gegeven. Voor een volle zaal (zo’n 165 man) werden er 2 vrolijke kluchten gespeeld.

Voor de pauze gaf SENTOBI een goede voorstelling met het stuk ‘de Vrouwenhater’. Hier was de verstokte vrijgezel Karel niet gediend van vrouwelijk bezoek. Door een list lijkt een Argentijnse dame hem 3 kinderen (allen meisjes) van een nichtje in de maag te spelen. Zijn vriend gaat gauw inkopen doen voor deze kinderen.

Huisknecht
Op dat moment duikt hetzelfde nichtje na 20 jaar weer op en doet uit de doeken dat het de kinderen van de Argentijnse zelf zijn. Deze dame heeft zich ondertussen verloofd met de huisknecht van Karel die alle ‘dames’ graag met zich mee neemt. Tot slot komt een ambtenaar (van Huisvesting) Karel vertellen dat hij in zijn te grote huis een vrouw met 3 kinderen toegewezen krijgt. Het stuk werd enthousiast gebracht en in de zaal vrolijk ontvangen.

Rustig
Na de pauze was het de beurt aan ALTOBI. Deze speelde het stuk ‘RUSTIG…. denk om m’n zenuwen’. Een overspannen bedrijfsleider gaat er met z’n bezorgde vrouw even tussen uit. Prompt komen z’n bazige schoonmoeder en luie zwager 2 weken over de vloer.

In de armen
Dit lijkt hij niet aan te kunnen en op het moment dat hij voor z’n schoonmoeder in een jurk model staat verschijnt z’n baas. Hij weet zich als z’n zus voor te doen. Z’n baas ziet wel wat in haar en maakt hem het hof. Tot slot komt z’n schoonmoeder tot inzicht hoe haar zoon is en sluit haar schoonzoon in de armen. Ook hier straalde het enthousiasme van het spel en de spelers af.

Napraten
Beide stukken stonden weer onder regie van Carla van Dijk. Na het slotwoord werd er in de foyer nog vrolijk nagekletst over dit culturele avondje Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Sentobi
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top