Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Kunstenaar Conny Hagen exposeert in Colombinehuis

Maandag 6 december 2004

BIDDINGHUIZEN - Het schilderwerk van Conny Hagen is veelzijdig. De schilderijen van verschillende grootte hebben uitbundige vrolijke kleuren en óók natuurlijke neutrale kleuren.

Er zijn abstracte schilderijen waar de kleuren zelf het verhaal vertellen en figuratieve schilderingen met natuurgetrouwe weergaven.

Enkele schilderijen bevatten universele symbolen zoals het wakend oog, en de mens tussen hemel en aarde. De meeste schilderijen hangen maar enkele zijn staand. Conny heeft de schilderijen met het oog op (Colombine) kinderen en volwassenen geschilderd. Ze wil er graag warmte en steun mee bieden.

De thema’s waar ze over schildert zijn; liefde, tederheid, wijsheid, geborgenheid, spel, humor, knuffels en (huis)dieren. Daarnaast is ook de Afrikaanse invloed merkbaar aanwezig.

Conny Hagen, in Dronten woonachtig, heeft zes jaar in Mozambique gewoond en gewerkt.

Samen met Mieke Althuizen maakt Conny deel uit van het Constellation ArteLier. Met zijn tweeën gaan ze een atelier middag verzorgen speciaal voor de kinderen van het Colombinehuis.

De muziek van de lier en cimbalen vermengd met verhalen en schilderkunst mogen dan zorgen voor een magische inspirerende middag!

Conny schildert thuis in haar atelier, en ook veel buiten. Ze schildert met olieverf en met ei tempera. De schilderijen zijn geschilderd op doek en hout.

De kunst van Conny van Hagen zal vanaf 12 december tot maart 2005 in het Colombinehuis te bezichtigen zijn. Iedereen is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Spijkweg 38, te Biddinghuizen.
Wilt u in het weekend komen, neem dan contact op met het Colombinehuis voor de openingstijden. Tel: 0321 334353.

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top