Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Nieuwjaarsontmoeting gemeente Dronten

Vrijdag 10 december 2004

BIDDINGHUIZEN - Op maandag 3 januari 2005 vindt de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Dronten plaats in ‘De Meerpaal’.

Aanvang 19.30 uur. Op 3 januari 1972, toen Dronten een gemeente werd, is er begonnen met het organiseren van deze nieuwjaarsontmoeting.

Het is inmiddels een traditie geworden, op 3 januari wordt de 33ste “verjaardag” van de gemeente gevierd.

Dit jaar gebeurt het net als vanouds weer in De Meerpaal. In de nieuwe theaterzaal zijn ruim 600 stoelen beschikbaar. “Iedereen is welkom maar vol = vol. Kom dus op tijd als u belangstelling heeft. De toegang is gratis.

Mocht de theatherzaal vol zijn dan heeft u de mogelijkheid om op het stadsplein (in de Meerpaal) te wachten, zodat u wel kunt genieten van de band die tijdens de receptie speelt, na afloop van Thomas Vaer en Pieternel.

De Nieuwjaarsontmoeting wordt ieder jaar met veel plezier voorbereid door de Nieuwjaarscommissie. Op deze avond worden er door de burgemeester drie erepenningen uitgereikt aan mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Dronten.

Naast het uitreiken van de erepenningen wordt op deze avond ook het toneelstuk van Thomasvaer en Pieternel opgevoerd. In dit toneelstuk wordt op kritische en humoristische wijze een terugblik gegeven op de gebeurtenissen in de gemeente Dronten van het afgelopen jaar.

Thomasvaer en Pieternel wordt ieder jaar georganiseerd door één van de verenigingen voor Dorpsbelangen.

Dit jaar is de Algemene Verenging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen aan de beurt. Zij houden een heel jaar lang alle gebeurtenissen in de gemeente Dronten in de gaten en maken hier een toneelstuk van. Dit toneelstuk wordt vervolgens tijdens de nieuwjaarsontmoeting opgevoerd voor het gemeentebestuur en de inwoners. Na dit toneelstuk is er een gezellige receptie met muziek.

Dit jaar komt er een speciale band die een spetterende show zal geven Deze wordt gesponsord door de bouwers van De Meerpaal: Dura Vermeer en Aannemersbedrijf Bramer B.V.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top