AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Gymnasten in Doetinchem

Maandag 13 december 2004

BIDDINGHUIZEN - Op 4 december had Marina Luijkx haar eerste wedstrijd in het NWS 2 (Nationale Wedstrijdsport). Na een lange reis en een vroeg vertrek kwamen we via Duitsland aan in Doetinchem.

Daar behaalde Marina de volgende cijfers: Sprong 7.5, Brug 7.2, Balk 8.1, Vloer 8.15. Met een puntentotaal van 31.050 heeft ze een goede prestatie neergezet. De volgende keer kunnen er nog wat punten bijgesprokkeld worden, dus aankomende weken weer extra hard trainen.

Femke
’s Middags mocht Femke Grin NWS 2 haar wedstrijd draaien. 's Morgens een valse start want Femke is ziek, vervelend maar met de nodige medicamenten brengen wij haar aan de start. Voor het eerst junior met allemaal nieuwe oefeningen. Ze laat een mooie sprong zien goed voor 7.2 punten. Dan de brug. Heel netjes geturnd met een score van 7.35. Daarna de balk. De start was heel erg goed en wij zagen een mooie oefening aankomen tot de koprol. Femke viel eraf en was toen alle concentratie kwijt. Dit keer een 5.4 maar dat kun je beter hoor !

Karakter
Daarna toonde Femke karakter op de vloer. Ondanks de teleurstelling bij de balk en een ziek hoofd laat ze een prachtige nieuwe vloeroefening zien, score 7.15!
Femke je hebt karakter getoond en laten zien dat als je fit bent er nog meer in zit. Ga vol vertrouwen naar de volgende wedstrijd in januari. Je kunt het op dit niveau!!

BAS Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top