Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Conciërge van het jaar 2004

Maandag 13 december 2004

BIDDINGHUIZEN - Klaas Otten uit Biddinghuizen, conciërge van RSG 't Slingerbos uit Harderwijk, is zondagavond in het NCRV radioprogramma BuZz op 3FM verkozen tot Conciërge van het jaar 2004.

Naast deze titel won hij De Gouden Sleutelbos, een nieuwe fiets én kaartjes voor een concert naar keuze in zaal Tivoli in Utrecht voor zichzelf en zijn promotieteam. Hij liet in de live-uitzending de andere twee finalisten, Gert Griffioen van de Christelijke Scholengemeenschap Willem de Zwijger uit Schoonhoven en Mo Abdullahi van het Rythovius College uit Eersel, achter zich.

De finalisten werden getest op hun vaardigheden als conciërge. Wat doe je bijvoorbeeld als een leerling geen brood bij zich heeft of van de trap is gevallen?

Klaas Otten was verrast door de uitslag. Hij werkt ruim een jaar als conciërge op het 't Slingerbos. Hiervoor heeft hij jaren gewerkt in een zeefdrukkerij, maar hij wilde twee jaar geleden wel eens wat anders.

Volgens captain Bram ten Hove (6 VWO) van het promoteam is Klaas een combinatie tussen een vaderfiguur en een groot kind. Hij stelt zich gelijk aan de leerlingen en maar doet overal aan mee.

De verkiezing werd georganiseerd door het NCRV radioprogramma BuZz op 3FM en door de website Scholieren.com. 550 conciërges hebben gestreden om de titel Conciërge van het Jaar 2004 en 30.000 scholieren hebben hun stem uitgebracht via de bijbehorende website.

Bron: BUZz, 3FM

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top