Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Plan voor verenigingenmarkt

Woensdag 11 juli 2001

BIDDINGHUIZEN - Het jaar 2001 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Internationaal jaar van vrijwilligers. De doelen voor dit jaar zijn erkenning, ondersteuning, uitwisseling en promotie van het vrijwilligerswerk. Daarom gaan de horeca, winkeliersvereniging en de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen op 22 september aanstaande een verenigingenmarkt organiseren. Deze zal plaats vinden van 10.00 tot 16.00 uur. Als locatie is gekozen voor het Plein en Het Koetshuis en bij voldoende inschrijvingen het evenemententerrein.

De bedoeling van de markt is dat u zich als vereniging kunt presenteren aan de inwonders van Biddinghuizen middels een stand en/of demonstratie. Het doel hiervan is het onder de aandacht brengen van uw activiteiten en het vrijwilligerswerk in het bijzonder. De vereniging van Dorpsbelangen regelt de stands, het is wel zaak u bijtijds aan te melden. Dit kan bij ondergetekende.

Presentaties
Wij stellen u in de gelegenheid een presentatie te verzorgen van 30 minuten. Geef tu aan waar u de presentatie wilt houden, op het Plein of in Het Koetshuis. Wij maken dan een indeling waarbij zoveel mogelijk rekeing wordt gehouden met uw wensen. Het is de bedoeling dat deze over de hele dag verdeeld worden en dat er meerdere tegelijk plaats kunnen vinden.

Opgave
Opgave kunt u doen bij de secretaris van de vereniging, W. Veldkamp, middels een briefje naar:

W. Veldkamp, secretaris
Uitloper 2, 8256 CC Biddinguizen


of via e-mail aan w.veldkamp@chello.nl.
Opgave kan alleen schriftelijk of per e-mail en kan tot 18 augustus 2001.

Voorwaarden
Wij gaan ervan uit dat u de stand met twee mensen bemant, deze zijn herkenbaar middels een badge die u zelf dient te verzorgen. Wij dragen zorg voor consumptiebonnen en een lunch van soep en een broodje. Wij vragen hiervoor een kleine vergoeding van fl. 10,= per vereniging.
In de opgave geeft u tevens de namen aan van de personen die de stand gaan bemannen en een aanspreekpunt voor correspondentie.

Braderie en countryavond
Verder zal deze dag opgeluisterd worden met een grote braderie en we proberen de kinderen ook aan bod te laten komen. Op Het Plein komt een tent waar 's avonds een countryavond zal plaatsvinden.

Doe mee en maak uw vereniging bekend!

W. Veldkamp, secretaris
Uitloper 2, 8256 CC Biddinguizen, w.veldkamp@chello.nl


Bron: Biddinghuizen Actueel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top