Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Golfdag ten bate van Cliniclowns

Zaterdag 29 januari 2005

BIDDINGHUIZEN - Op 11 februari 2005 zal er op de golfbaan “Dorhout Mees”te Biddinghuizen een golfdag worden georganiseerd ten bate van de Cliniclowns.

Initiatiefnemer van deze dag is Nico Moen, 47 jaar oud , directeur van Albramij klimaattechniek met kantoren in Rotterdam en Amsterdam.

Overschrijden
Het organiseren van deze dag is een door hem zelf gekozen opdracht in het kader van een training die hij volgt bij Landmark Education in Amsterdam.
De opdracht was: “het organiseren van een gemeenschapsproject, waarbij je je grenzen overschrijdt”.

Minimaal €10.000
Het idee voor deze dag heeft vorm gekregen nadat zijn zoon in het ziekenhuis was opgenomen. Gedurende een van de bezoeken aan zijn zoon waren er Cliniclowns op de zaal.
Deze clowns hebben zoveel indruk gemaakt dat Nico heeft besloten om op een ludieke wijze een bedrag van minimaal € 10.000,00 voor deze stichting te gaan vergaren.

Peter Timofeeff
Besloten werd een golfdag te organiseren waarbij 17 directe vrienden en relaties een verzoek hebben gehad om ieder een groep van vier mensen te registreren voor deelname. De uitdaging zat hem in de vraag zoveel mogelijk bekende Nederlanders deel te laten nemen. Alle golfers betalen een entreebedrag van € 150,--. De kosten voor deze dag worden gedragen door sponsors. Ook donaties van particulieren en bedrijven waren de inzet voor het welslagen, en tevens heeft de golfbaan een forse bijdrage geleverd door een aantrekkelijk tarief te berekenen. Inmiddels kunnen wij verklappen dat het streefbedrag is gehaald. Ook zullen enkele BN ers deelnemen, waaronder Steven Rooks, Peter Timofeeff, Sander Foppele, Klaas Nunninga en nog enkele anderen.

Uitreiking
Op vrijdag 11 februari aanstaande om 11.00 uur zal het startschot vallen en kunnen de deelnemers de ballen laten rollen. Tijdens het diner na afloop zal de cheque met het streefbedrag worden uitgereikt aan een ambassadeur van de stichting Cliniclowns.

Organisatie Golfdag

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.9 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top