Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Basketbal speelsters betrokken bij ongeval

Donderdag 3 februari 2005
Basketbal speelsters betrokken bij ongeval
Foto: VedaPress

BIDDINGHUIZEN - Na de afgelopen woensdagtraining (van 2 februari) hebben Margreet, Erica en Myriam van BAS Basketbal een auto-ongeluk gehad.

Margreet en Myriam mochten gelijk naar huis en Erica is naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht voor controle. Lichamelijk is Erica het ergst aan toe. Margreet en Myriam hebben wat stijve spieren, hoofdpijn en schrammen.
Erica heeft volgens de eerste berichten een gebroken sleutelbeen, mogelijk ook gebroken ribben, en misschien ook nog iets aan een schouderblad. Zij ligt aan de beademing, maar in eerste instantie is de indruk dat haar longen niet beschadigd zijn.

Correctie
Ze waren net de Oldebroekerweg op gereden toen de auto in de rechterberm terechtkwam en na het maken van een stuurcorrectie zijn ze een paar keer over de kop over de weg gerold en in de linkerberm in de sloot beland op de kop. Myriam en Erica konden eruit klimmen, Margreet is er uit geknipt door de brandweer.

Politiebericht
De politie schreef in de persberichten het volgende:

Op de Oldebroekerweg raakte woensdagavond een personenauto in de sloot. De bestuurder, een 30-jarige vrouw uit Elburg en een inzittende, een 18-jarige vrouw uit Elburg, kwamen met de schrik vrij. Een derde inzittenden, een 18-jarige vrouw uit Biddinghuizen, is met onbekend letsel met een GGD ambulance naar het St Jansdalziekenhuis in Harderwijk vervoerd.

De automobiliste verklaarde dat ze met de auto in de berm was geraakt en daarna over de kop is geslagen. De auto kwam op zijn kop tot stilstand in de sloot. De brandweer moest er aan te pas komen om een van de inzittenden te bevrijden. Het kentekenbewijs van de auto is ingevorderd waarna deze is weggesleept.


Redactie BHZ-Net


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.1 °C
  • 1.8 mm
  • 10.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top