Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Kandidaten Dorpsbelangen bekend

Vrijdag 18 februari 2005
Kandidaten Dorpsbelangen bekend
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De kandidaten voor het voorzitterschap van de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen zijn deze week bekend gemaakt in Biddinghuizen Actueel. Bovendien wordt het bestuur versterkt met een aantal anderen.

Als opvolgers van Wim Kroes worden door de vereniging twee kandidaten aangedragen die hun sporen in Biddinghuizen reeds ruimschoots verdiend hebben. Tijdens de vergadering op 2 maart kunt u kiezen voor één van deze twee.

Jennie Brandsma
De eerste kandidaat is Jennie Brandsma, sinds 1977 woonachtig in Biddinghuizen. "Waarom ik mij kandidaat stel? We hebben een fantastisch dorp met veel enthousiaste vrijwilligers," zegt hij in Biddinghuizen Actueel. "De positieve spiraal die ontstaan is na het 40-jarig jubileum van ons dorp en de aansluitende voetbal-kampioenschappen zie ik als een voorbeeld waarop ik het beleid zou willen voortzetten."

Ashok Somai
De tweede kandidaat is Ashok Somai, 53 jaar en al 27 jaar woonachtig in Biddinghuizen. "Het belang van Biddinghuizen gaat mij zeer ten harte. Tijdens de viering van het 40-jarig bestaan afgelopen zomer, heeft Biddinghuizen mij laten zien dat het hier wel degelijk fantastisch wonen is met mensen die bereid zijn iets te doen voor Biddinghuizen. De saamhorigheid is nog altijd groot."

Volmacht
Stemmen kan alleen door leden van Dorpsbelangen. Wie verhinderd is, kan een ander lid machtigen met het machtigingsformulier uit Biddinghuizen Actueel. Per lidmaatschap mag één stem uitgebracht worden.

Nieuwe bestuursleden
Voor het nieuwe dagelijks bestuur zijn eveneens namen bekend gemaakt. Twee hiervan (Feikje Oosterkamp en Raymond van Ginkel) maken al onderdeel uit van het huidige bestuur. De drie nieuwe kandidaten zijn Rita van Westen, Dick van Tilburg en Eelse Bies.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.0 °C
  • 22.6 mm
  • 18.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top