Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Geen Wintertwirlwedstrijden

Vrijdag 4 maart 2005
Geen Wintertwirlwedstrijden
Foto: Maris Sonores

BIDDINGHUIZEN - Dit jaar is er door de majorettes van Maris Sonores voor gekozen om niet aan de Wintertwirlwedstijden mee te doen, omdat de finale daarvan gelijk zou vallen met de eigen jubileumuitvoering op 16 april.

Om toch een beetje in het wedstrijdritme te blijven zullen er enkele dames meedoen aan het twirl- en majoretteconcours op 12 maart aanstaande in Marknesse.

Alleen B
Het B-team zal hier hun wedstrijdshow van vorig jaar nog een keer draaien en zal daarmee uitkomen in de Majoretteafdeling in de Jeugd Derde Divisie. In eerste instantie was het ook de bedoeling dat het A kwartet mee zou doen, maar helaas zullen zij, door een voetblessure van één van de meisjes, deze wedstrijd moeten overslaan.

Zusjes in actie
De zusjes Brigitte en Melissa van der Veldt gaan dit keer allebei voor het eerst als solist aan de slag. Brigitte zal uitkomen in de Majoretteafdeling in de Derde divisie voor Solisten en Melissa komt uit in de categorie Solo Dancetwirl in de klasse Juvenile Beginners.

Naast het genoemde concours op 12 maart, staan er voor de majorettes nog concoursen gepland op 23 april in Sneek en op 21 mei in Dronten.

Wilt u deze optredens zelf ook eens zien, kom dan op zaterdag 16 april naar de jubileumuitvoering in het Koetshuis, de majorettes zullen daar ook hun wedstrijdshows aan het publiek laten zien.

Maris Sonores

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.5 °C
  • 3.2 mm
  • 19.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top