Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

BHZNet voor het eerst boven de 1500 bezoekers!

Vrijdag 4 maart 2005
BHZNet voor het eerst boven de 1500 bezoekers!
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - BHZNet, de nieuwspagina op internet voor Biddinghuizen, heeft voor het eerst in haar 4 jarige geschiedenis op één dag meer dan 1500 bezoekers mogen verwelkomen. Op 3 maart bezochten maarliefst 1547 mensen de site.

Het is bijzonder dat dit nieuwe record op een donderdag is bereikt, terwijl normaalgesproken de maandag de drukste dag is. Toch is het record ook niet helemaal verrassend.

Redenen
In de eerste plaats neem het aantal bezoekers op BHZ-Net nog steeds gestaag toe, waar eerder werd gedacht dat het aantal stabiel was geworden. In de tweede plaats werd woensdagavond de nieuwe voorzitter van Dorpsbelangen gekozen, waardoor velen nieuwsgierig waren naar de uitslag. De belangrijkste reden is echter het slechte weer. Veel mensen werkten thuis, of kropen in de kou achter hun PC, waardoor het aantal internetters hoger lag dan anders.

Doelen voorbij
Het vorige record was van 7 januari van dit jaar (1475) maar veel leuker is het verder terug te kijken. In de notulen van de ledenvergadering van BHZ-Net op 17 oktober staat geschreven: "Momenteel zitten we ongeveer tussen de 90 en 170 bezoekers per dag. Het streven is om dit op te schroeven naar 200-250-300."

Waar eindigt het?
"Dat er met behulp van standvastigheid, actualiteit en daardoor naamsbekendheid groei in zou zitten, wisten we - maar dat dit zo hoog op zou lopen, doet je afvragen waar dit eindigt,"vertelt voorzitter Sieberen Sybesma, "hoe dan ook gaan we voorlopig gewoon door en denken we alweer na over de volgende verbetering."

Redactie www.BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.7 °C
  • 3.6 mm
  • 19.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top