Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa

Afsluiting Oldebroekerweg

Woensdag 9 maart 2005

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 14 maart tot uiterlijk zaterdag 26 maart is de Oldebroekerweg (N709) tussen de Baan en de Olsterweg afgesloten voor het doorgaande verkeer.

De afsluiting vindt plaats vanwege het vervangen van het asfalt en de voegconstructies ter plaatse van de brug over de Oldebroekertocht. Doorgaand verkeer zal in deze periode met borden worden omgeleid via de Bremerbergweg (N708) en de Spijkweg (N306).

Fietspad open
Het fietspad op de brug blijft open, zodat het brom-/fietsverkeer hier gewoon gebruik van kan blijven maken. Ook de hulpdiensten zullen, in geval van nood, gebruik kunnen maken van het fietspad.

Daarna afgesloten
Na de afsluiting van het weggedeelte zal van dinsdag 29 maart tot vrijdag 8 april het fietspad op de brug enkele dagen worden afgesloten. Het beton ter plaatse van het fietspad wordt dan gerepareerd, geëgaliseerd en voorzien van een beschermlaag (slijtlaag). Ook zal de leuning van een nieuwe verflaag worden voorzien.

Wachttijd
Het brom-/fietsverkeer wordt gedurende deze afsluiting geleid over de aangrenzende rijstrook van de weg, waarbij het wegverkeer door middel van een verkeersregel-installatie over de andere rijstrook wordt geleid. Weggebruikers dienen daarom in deze periode met enige wachttijd rekening te houden.

Veiligheid
De afsluitingen vinden niet alleen plaats vanwege de aard van de werkzaamheden (opbreken en uitharden van materialen) maar ook vanwege het feit dat anders niet kan worden voldaan aan de geldende richtlijnen (ARBO) met betrekking tot de veiligheid van de uitvoerenden.

Goede staat
Na uitvoering van genoemde werkzaamheden verkeert de brug niet alleen weer in goede staat, ook zijn de verschillende onderdelen beter beschermd tegen aantasting. Alle weggebruikers kunnen zodoende weer jaren gebruik maken van de brug en daarmee vlot, comfortabel en veilig de Oldebroekertocht oversteken.

Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.6 °C
  • 2.4 mm
  • 20.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top