Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Van der Veldt eerste in Marknesse

Vrijdag 18 maart 2005
Van der Veldt eerste in Marknesse
Foto: Maris Sonores

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag deden diverse majorettes van Maris Sonores mee aan een majorette- en twirlconcours in Marknesse. De zusjes Brigitte en Melissa en het B-team kwamen in actie.

’s Ochtends was het al snel de beurt aan Brigitte van der Veldt die voor het eerst
mee deed als solist. Ze kwam uit in de categorie Majorette sectie A, in de Derde Divisie voor solisten. Ze draaide een goede show en behaalde daarmee 71,3 punten, wat voldoende was voor een tweede prijs.


Brigitte van der Veldt (Foto: CBSD)

Diskwalificatie
Even later was het de beurt aan haar zusje Melissa van der Veldt. Ook zij deed voor het eerst mee als solist, maar dan in de categorie Dance Twirl Juvenile beginner. Na haar optreden kreeg ze echter een vervelende mededeling. Ze zou worden gediskwalificeerd omdat ze in haar show een radslag had wat officieel niet zou mogen.

Herkansing
Er had echter op de site van de bond gestaan dat het met ingang van 2005 weer wél was toegestaan. Deze gegevens bleken echter niet correct en omdat het dus een fout was van de bond kreeg ze ’s middags een herkansing. Ze mocht haar hele show overdoen maar dan zonder radslag. Ze draaide toen een prima aangepaste routine waarvoor ze 65,4 punten behaalde. In haar categorie was dit een eerste plaats. Ze ging na afloop dan ook dolblij en met een mooie medaille naar huis.


Melissa van der Veldt (Foto: CBSD)

B-team
’s Middags was het tevens de beurt aan het B team. Zij deden mee in de categorie majorette sectie A in de Jeugd Derde Divisie voor teams. Zij behaalden 70,20 punten, net voldoende voor een tweede prijs.


B-Team (Foto: CBSD)

Maris Sonores

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top