Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Jaarverslag politie 2004

Vrijdag 25 maart 2005
Jaarverslag politie 2004
Foto: Politie Flevoland

BIDDINGHUIZEN - In 2004 heeft Politie Flevoland waar gemaakt wat ze heeft beloofd. Het ‘doe’ korps zag het aantal misdrijven dalen, het oplossingspercentage steeg en er zijn meer boeven gevangen.

Het aantal aangehouden verdachten is met ruim 10% gestegen terwijl het aantal misdrijven daalde. Met name fietsdiefstallen en bedrijfsinbraken zijn flink afgenomen. De geweldscijfers zijn gestegen. Een oorzaak ligt in de aanpak en registratie van huiselijk geweld welke cijfers voor een kwart deel uitmaken van het totaal. De politie loste ook meer zaken op. Het ophelderingspercentage is gestegen van 25,5 procent vorig jaar naar 28,1 procent in 2004.

Verkeer
Het aantal uitgeschreven bekeuringen is licht toegenomen. Politie Flevoland is zich ervan bewust dat vooral de zwaardere verkeersovertredingen aandacht nodig hebben. De inbeslagname van zwaar opgevoerde bromfietsen en trajectcontroles moeten het aantal ongevallen met dodelijke afloop verder terugdringen. De politie heeft verder de doelstelling om driehonderd drankrijders te verbaliseren, met een totaal van 510, ruim overschreden.

Service
Klanttevredenheid is een belangrijk onderwerp voor Politie Flevoland. Het werk hoort aan te sluiten op de wens van de inwoners van Flevoland. Houding en gedrag zijn daarop van invloed. De politie verbetert dat door kritisch naar zichzelf te kijken. Met het verhogen van de service, de mogelijkheid van digitale aangifte en aangifte doen op afspraak en de intentie in één keer alles goed te doen, is de goede weg ingeslagen.

Het jaarverslag is te lezen op de website van politie Flevoland onder de 'specials'

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.8 °C
  • 0.2 mm
  • 18.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top