Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Walibi weer geopend

Zondag 27 maart 2005

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdag heeft Walibi World, voorheen Six Flags, de deuren weer geopend voor het nieuwe seizoen.

De nieuwe parkeigenaar heeft daarbij ook nog het park uitgebreid. 'Splash Battle' is één van de nieuwe attracties. Jong en oud worden meegenomen op een reis in een onderzeeboot door mistige tunnels en langs spuitende geisers. Elk bemanningslid heeft een eigen waterkanon en ook de toeschouwers doen mee.

Walibi Land
Voor de jongste bezoekers is er Walibi Land, waar alle attracties op hun maat gemaakt zijn. Nieuw zijn Boris’ Klauter Eiland, waar de kleintjes naar hartelust kunnen klimmen en klauteren en Boris’ Ballen Fabriek vol met gekleurde zachte ballen, die overal naar toe geschoten kunnen worden.


Ook El Rio Grande is gebleven in het park

Vanaf nu geopend
In tegenstelling tot het beleid bij Six Flags, waar na het paasweekeinde de deuren van het park eerst weer gesloten werden, heeft WalibiWorld vanaf nu wèl de deuren geopend. Iedere werkdag van 10.00 tot 17.00 uur en ieder weekend van 10.00 tot 18.00 uur is het park geopend. Op zondag 30 oktober is de laatste dag van het seizoen.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top