Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

CliK skate-event Biddinghuizen

Dinsdag 29 maart 2005

BIDDINGHUIZEN - In het kader van de Nationale sportweek, is op vrijdag 1 april 2005 een CliK activiteit georganiseerd.

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen skaten in Biddinghuizen. Deze sportweek loopt van vrijdag 25 maart tot en met zondag 3 april 2005.

Om 15:15 uur wordt er gestart met een board demonstratie van jongeren uit Biddinghuizen op de nieuwe skatebaan: Skateville.

Rond 15:45 uur verplaatstde activiteit zich naar het plein in Biddinghuizen, waar iedereen tussen de 12 en 18 jaar vanaf 16:00 uur mag starten met het bedwingen van verschillende ‘ramps’ en ‘obstakels’ die daar zijn opgebouwd.

Er zijn docenten aanwezig, die je daarbij kunnen helpen. Ook als je geen eigen skates of board hebt, kun je meedoen. Deze kun je na inschrijving namelijk gratis lenen.

Je bent van harte welkom tussen 16:00 en 18:30 uur om zelf mee te doen. Het maakt niet uit of je dagelijks op skates staat, of voor de eerste keer: voor iedereen is het een uitdaging!

Uiteraard is deze activiteit weer helemaal gratis, ook krijgen de deelnemers een T-shirt van de Nationale Sportweek bij inschrijving cadeau (zo lang de voorraad strekt).

Over CliK
CliK is een populaire benaming voor groepen jongeren en staat verder voor ‘verklikken’ van de activiteiten die worden georganiseerd. CliK is een van de projecten vanuit de BreedteSportImpuls van gemeente Dronten en wordt uitgevoerd door Sport Service Flevoland en verschillende lokale organisaties. In Biddinghuizen zijn dit het wijkteam, stichting de Schoof en stichting 3D.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Skate
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top