Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Clubkampioenen BAS Gym

Vrijdag 8 april 2005

BIDDINGHUIZEN - Ook dit jaar had BAS gymnastiek weer clubkampioenschappen. Een beetje eerder dan we gewend zijn maar daarom niet minder spannend.

Op dinsdag 29 maart mochten de gymgroepen (recreatie) aan ouders en vakkundige jury laten zien wat ze kunnen. Verdeeld over 2 wedstrijdrondes werden er de nodige medailles uitgedeeld en waren er natuurlijk 2 clubkampioenen.

Medailles
Er waren eerste plaatsen en gouden medailles voor:
Vera Bosch, Jessica Bolle, Teddy Heinen, Judith de Vries, Marleen van Dieren, Sharissa Berghorst, Marcia van Triest,Jerry van Lienden, Jean-Paul Voster en Tosan Zargari;
Het zilver ging naar:
Vivian Kern, Jinra van de Linde, Ilse van Dieren, Regien Bastiaansen, Sophie Glasbergen, Mandy Rook, Fiona Heeman en Rick van Os.
En er was brons voor:
Saïra de Graaf, Alexia Halkis, Anne Morren, Lauri de Vries, Ires Wiegersma, Lianne Vroegh, Annegeer Aantjes, Myrte Booy, Esther Sandee, Jessica de Boer, Linda Doppenberg, Marileen Wiegersma, Laura Hilhorst, Willian van Dijk, Jessica van der Stoel, Manon van Os en Pauline Sandee.

Standaard
Voor Sharissa Berghorst en Tosan Zargari was er een mooie standaard, zij werden de clubkampioenen bij de recreanten.

Selectie
Op vrijdag 1 april was het zenuwen verbijten voor de selectie. Alhoewel deze meiden en jongens wel wat gewend zijn op het gebied van wedstrijden blijft het ook voor hen spannend. In de gymzaal aan de sportlaan werden ook diverse medailles uitgedeeld.

Goud:
Dominique Rikken, Lisa van Os, Kyra Nagtzaan, Bram Liplijn, Julia Kern, Anouk van Os, Sabrina van Hateren en Marina Luykx
Zilver:
Kim Cuelenaere, Chinouk Kreuze, Laura de Winter en Linda de Winter
Brons:
Marjolein Kampen
Hier waren de groepen veel kleiner en daardoor werden er ook minder medailles uitgedeeld.

Clubkampioenen selectie 2005 zijn geworden:
Sabrina van Hateren en Bram Liplijn

Jazzdance
Op 4 april werden de vaardigheidsproeven jazzdance afgenomen. Dit jaar was er voor het eerst ook een prijs voor de Clubkampioen Afdeling Jazzdance uit te reiken.

Reglementen
Er werd op C- en D- niveau beoordeeld volgens de geldende jazzreglementen binnen de KNGU. Opvallend was vooral dat alle meiden heel goed hun best hebben gedaan, ook de nieuwe leden die nog maar een paar weken op les zijn.

Uitslag
Uiteindelijk, na veel telwerk is de jury, bestaande uit de dames, Annelies Holt en Paulien Sebestyen, tot de volgende uitslag gekomen:
3e plaats, C niveau: Michelle Keek (8,75 pnt)
2e plaats, C niveau: Iris v.d. Weyden (9,00 pnt)
1e plaats, C niveau: Mariëlle Brust (9,75 pnt)

BAS Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top