Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Pinksterconferentie dit weekend

Vrijdag 13 mei 2005

BIDDINGHUIZEN - Vandaag gaat de halfjaarlijkse pinksterconferentie van Opwekking voor de 35e keer van start. Ook dit jaar wordt dit gehouden op het evenemententerrein van Walibi World (voorheen Six Flags) in Biddinghuizen.

In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 30.000 mensen - waaronder een kleine 10.000 kampeerders - naar de polder.

Pinksteren
Tijdens deze dagen staan de deelnemers met elkaar stil bij de betekenis van Pinksteren: de uitstorting van de Heilige Geest en wat dat betekent voor het leven als christen. Aan de conferentie wordt meegewerkt door verschillende sprekers uit binnen- en buitenland. Uiteraard zal er tijdens de conferentie ook veel aandacht besteed worden aan het zingen van de nieuwe Opwekkingsliederen, die ieder jaar met Pinksteren uitkomen.

Zending
Naast de samenkomsten in de grote tent kunnen bezoekers in de pauzes terecht in de zendingstent. De Evangelische Zendings Alliantie verzorgt een boeiend en afwisselend zendingsprogramma waarin bezoekers geïnformeerd worden over de actuele stand van zaken over zending, zendingsorganisaties en zendelingen. Op de Wereld Evangelisatie Beurs (WEB) zijn meer dan zeventig informatiestand te vinden van organisaties die werkzaam zijn op het gebied van zending en evangelisatie.

TOegang
Het aantal aanmeldingen voor de pinksterconferentie is de 12.500 reeds gepasseerd. Op dit moment is het niet meer mogelijk om u voor de conferentie in te schrijven. Mocht u dit weekend toch graag als kampeergast willen bijwonen, dan is opgave alleen nog bij aankomst ter plekke mogelijk. Wanneer u de conferentie als daggast wilt komen bezoeken, hoeft u zich niet vooraf op te geven. De toegang is gratis, maar voor het parkeren betaalt u € 7,- (gelijk aan de parkeerkosten bij Walibi World).

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top