Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

BAS F2, F3 en F5 Kampioen!

Zaterdag 14 mei 2005
BAS F2, F3 en F5 Kampioen!
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Vorige week werd BAS F2 officieel kampioen, door met 5-2 van Zwart Wit te winnen, maar vandaag in de thuiswedstrijd tegen SV Lelystad F4 werd de titel pas echt gevierd. Naast de F2, vierden ook BAS F3 en F5 het kampioenschap.

Onze redacteur was vandaag te vinden bij de wedstrijd van de F2 - thuis tegen SV Lelystad. BAS kende een moeilijke start van de wedstrijd. Ondanks de laatste positie op de ranglijst en de 1-9 van eerder dit seizoen, bleek Lelystad een lastige tegenstander. BAS kwam dan ook verdiend op een 0-1 achterstand.

Vlak na de openingstreffer, kon BAS het tij keren door in ieder geval de 1-1 te maken. Met deze stand gingen de beide teams rusten.


Nigel Kerkhoff vlak voor hij de 3-1 zou maken... (groot formaat)
Teller
Na rust vond BAS ineens het net. Het werd 2-1 en 3-1, waarna Lelystad het opnieuw spannend maakte. Hoog en hard in het doel scoorden de provinciegenoten 3-2. Toen het echter 4-2 werd, was de strijd gespeeld. BAS bouwde de score uit tot 6-2 en kon tevreden op de foto voor de titel.


Kampioenen! (groot formaat)


Platte kar!
Het feest werd vooral na de wedstrijd compleet. Natuurlijk was er patat in de kantine, maar de momenten erna zullen vooral lang in het geheugen gegrift blijven van de jongelingen. Met drie trekkers en evenzoveel aanhangers, gingen de telgen het dorp rond: claxonnerend en juichend. Gelukkig reden ze ook langs het huis van ons, zodat we ook deze plaatjes konden vereeuwigen voor het nageslacht.


BAS F3 (groot formaat)


BAS F2 (groot formaat)


BAS F5 (groot formaat)


 • Klik hier voor de foto's

  Webredactie BAS Voetbal

 • nieuwsrubrieken
  Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
  Kapsalon Beautiful Change
  Kapsalon Beautiful Change
  actueel nieuws
  in de bhznet.nl winkel
  twitter facebook rss top