AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

5e Jamrock bij 19Nu

Vrijdag 27 mei 2005
5e Jamrock bij 19Nu
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 3 en 4 juni wordt voor de 5e keer het JamRock festival gehouden. Dit jaar niet op het Erkermederstrand in Zeewolde maar in de Cultus Inn in Dronten. Helaas dit jaar geen camping, maar wel weer een weekend bordenvol met muziek, sfeer en gezelligheid.

Waar tijdens de voorgaande edities de Biddinghuizer inbreng vaak bij Zeldzaam vandaan kwam, komt het dit jaar uit andere hoeken. Zo geeft Singer/Songwriter Björn Schippers zijn eerste solo optreden en zullen de jongens van de band Banan ‘a peal hun rockmuziek laten horen.

Bands
Behalve dit talent uit Biddinghuizen treden er tijdens JamRock op zaterdag 4 juni ook bands op als: The Apers, Imitallica, SQY Rocking Team, Springstof, De Sambora’s en AmeHoela (voorheen UMUpop).

Rapalje
Op vrijdag 3 juni is er een pre-party die geheel in het teken staat van Keltische Folk Muziek. De bekende band Rapalje zal deze avond de muziek verzorgen en neemt daarvoor speciaal een Bagpiper mee.

Luchtgitaar
Nieuw dit jaar is het officiële Flevolandse Kampioenschap Air-Guitar (luchtgitaar). Dit kampioenschap is op zaterdag en bestaat uit 2 rondes. De winnaar mag naar het NK in Paradiso Amsterdam.

Wil je hier aan mee doen? Dat kan. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Opgeven kan via info@jamrock.nl.

Kaarten
Kaarten zijn te verkrijgen bij de Musicstore in Dronten en Lelystad. Ook is het mogelijk om kaarten te reserveren via info@jamrock.nl.

Vrijdag EUR 7,50
Zaterdag EUR 9,00.

Meer informatie @ JamRock.nl.

Organisatie JamRock

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongeren 19Nu
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.3 °C
  • 0.0 mm
  • 6.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top