Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Voorhofdagen weer groot succes

Zaterdag 28 mei 2005
Voorhofdagen weer groot succes
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - 2 weekenden was de Voorhof weer het trefpunt en centrum van veel gezelligheid en gemeenschapszin, tijdens de Voorhofdagen 2005.

Op zaterdagmiddag werden ze in een gezellige nazit in de foyer afgesloten onder veel belangstelling.

Voorzitter Rutgher Steenbeek roemde het enthousiasme van alle, meer dan 70 medewerkers, “zonder jullie inzet zijn deze dagen niet te maken“, benadrukte hij. “ Organiseren is mogelijk maar het komt op de uitvoering aan, en die lukt alleen als iedereen zijn / haar steentje bijdraagt “ aldus een tevreden voorzitter.


Ook kon Rutgher de voorlopige eindstand 2005 bekend maken, “voorlopig“ omdat de bar inkomsten en eventuele bankbijschrijvingen nog niet bekend waren. De voorlopige opbrengst voor 2005 is geworden van 16.500, - euro, een fantastisch resultaat zeker gezien de tropische temperaturen van het afgelopen weekend.


Hiermee kan de Beheercommisie aan de slag om de Voorhof “bij de tijd“ te houden aldus de voorzitter van de Beheercommisie Cees van Ruler, een heel belangrijke taak voor ons dorp, waarin toch al zoveel verloren dreigt te gaan. Deze weekenden hebben bewezen dat gemeenschapszin in ons dorp volop aanwezig is en dat de Voorhof er is voor ons allemaal.


Henk en Ria hebben weer voor een gezellige sfeer gezorgd en o.a. lekkere broodjes Voorhof klaar gemaakt. Het raden van het gewicht van de krentewegge was door J. Tolsma en Evelien Feiken het best gedaan, het gewicht was 2496 gram..Een nieuw onderdeel van de activiteiten van de “klussengroep “ is het ontruimen en opleveren van woningen bij een verhuizing, dit is een klus die het hele jaar door kan gaan, voor inlichtingen is een telefoontje naar Henk Iongh (331461) voldoende, ook deze opbrengst is bestemd voor de Voorhofdagen.

Klik hier voor alle foto's

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.8 °C
  • 0.0 mm
  • 20.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top