Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bewonersavond OFW

Vrijdag 3 juni 2005
Bewonersavond OFW

BIDDINGHUIZEN - Als buurtbewoners kun je het elkaar makkelijk of moeilijk maken. Je hoeft natuurlijk niet iedere dag bij elkaar op de koffie, maar een vriendelijk ‘goedendag’ of soms een helpende hand is nooit weg.

Helaas gaat het soms minder goed. Als kleine irritaties oplopen kan het zelfs uit de hand lopen tot een burenruzie. Omdat een fijne woonomgeving deels bij jezelf begint, staat de halfjaarlijkse bewonersavond van Oost Flevoland Woondiensten in het teken van ‘leefbaarheid’. De avond krijgt een verrassend effect door interactief toneelspel en workshops…

Acteurs ten tonele
Ieder half jaar organiseert Oost Flevoland Woondiensten een bewonersavond. Naast een informatief gedeelte zijn alle huurders welkom mee te discussiëren over een bepaald thema. Dit keer pakt OFW het weer heel anders aan. Bewoners worden zoveel mogelijk actief bij het thema betrokken, hetzij door workshops en dit keer door tevens door interactief toneelspel met professionele acteurs.

Wijkagenten begeleiden workshops
Bij een avond met het thema leefbaarheid mogen ook de wijkagenten niet ontbreken. Samen met de medewerkers van de woningbouwcorporatie leiden zij de workshops. Ook vertegenwoordigers van de wijkteams van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant zullen aanwezig zijn.

Aan het eind van de avond hoopt OFW met wellicht goede ideeën van de bewoners verder te kunnen werken aan een goede leefomgeving in de gemeente Dronten, in samenwerking met de politie, de wijkteams en natuurlijk de bewoners zelf.

Van harte welkom
De bewonersavond begint dinsdag 7 juni om 20.00 uur en vindt plaats in het kerkcentrum “Open Hof”, Copernicuslaan 1 in Dronten. Alle huurders van OFW zijn van harte welkom.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.1 °C
  • 0.0 mm
  • 16.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top