AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

AutoMaxx gestart

Vrijdag 24 juni 2005

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 23 juni is op het evenemententerrein van Walibi World de 'AutoMaxx Summer Edition' van start gegaan. Het tuning evenement "waarbij je zowel overdag op de show- en campingterreinen als 's nachts in de Party Area’s helemaal uit je dak kunt gaan" zal duren tot 26 juni.

Vier dagen en drie nachten lang is Biddinghuizen ‘the place to be’, voor zowel hardcore tuners als onvermoeibare feestgangers. Het evenement is dit jaar een dag langer dan andere jaren.

Genoeg
Voor de bezoekers is er genoeg te doen. Zo kun je meedoen aan het inmiddels bekende dagprogramma (zoals de Meguiar’s Show & Shine Contest en DNX Exhaust Competition), maar daarnaast zal er ook in de Race Area meer dan genoeg te zien zijn. Hier zullen streetlegal racers het tegen elkaar opnemen in de Toyo Shootout en laten professionele stuntmasters hun meest waanzinnige stunts zien.

Party
Ook het avondprogramma is goed gevuld. DJ Rob & MC Joe waren er donderdagavond, op vrijdag staat DJ Pavo aan de draaitafels in de Pioneer Temple Of Boom en zaterdagavond vereren onder andere Darkraver en Yves de AutoMaxx Party Zone met een spetterend optreden.

Bekijk afbeelding
Klik hier voor meer informatie

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top