Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa

Richard Bies aan kop

Zondag 10 juli 2005

BIDDINGHUIZEN - Het team van Richard Bies heeft de eerste positie van Lenie Christiaanse overgenomen in de BHZNet Tourmanager 2005.

Het team deed dit weekeinde goede zaken met renners als Klöden, Julich, Valverde en gele trui-drager Jens Voigt. De voorsprong is echter beperkt: slechts 18 punten.

Gat
Het gat met de andere deelnemers is voorlopig gemaakt door deze twee teams. Robert van de Streek is op jacht naar de titel van zijn vader en staat derde op 97 punten. Wesley Bies staat vierde en Marco Westerhof staat samen met rivaal Ferry Kamps vijfde.

Tactiek
Waar Mickael Rasmussen als renner zijn zinnen heeft gezet op de bergtrui, lijkt dat in de Tourmanager de tactiek te zijn van onze Candese deelnemer Joost Langeweg. Het team staat vierde van onderen in de totale ranglijst, maar leidt wel het bergklassement.

Rustdag
Maandag is er een rustdag en kunnen de vele statistieken rustig worden bekeken op www.tourdebiddinghuizen.nl. De speciale BHZNet Toursite heeft al 8610 bezoekers genoteerd en is daarmee nu al twee keer zo vaak bezocht als die van vorig jaar.

Sportredactie BHZNet.nl, afdeling Tour de France

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top