Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Seniorenactiviteiten starten weer

Dinsdag 30 augustus 2005
Seniorenactiviteiten starten weer
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vorige maand is de nieuwe brochure met seniorenactiviteiten en –diensten van De Schoof in de bus gevallen van alle mensen boven de 65 jaar in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

In verband met bezuinigingen moest de Schoof de grens stellen bij 65, hoewel de activiteiten open staan voor alle inwoners van boven de 55 jaar. Er liggen daarom ook stapels meeneemexemplaren in openbare ruimten zoals bibliotheek, gezondheidscentrum, dorpshuizen en Meerpaal.

Tweede week september
In de tweede week van september, start het overgrote deel van de activiteiten weer in de dorpshuizen en voor Dronten in de Meerpaal. Een aantal activiteiten vinden elders plaats, zoals bijvoorbeeld de Open Tafel in Dronten, het koor en koersbal Dronten. Als vanouds bevat het aanbod in alle dorpen recreatieve activiteiten als bridge, tekenen/schilderen en open inloop of soos. Daarnaast bieden vakkundige krachten een divers aanbod aan van bewegingsactiviteiten aangepast voor senioren. De activiteiten van Het Oog vinden nu ook plaats in de Meerpaal.

Welkom
U bent van harte welkom om een kijkje te nemen of om u op te geven voor activiteiten via telefoonnummer 388752. U krijgt dan direct het kantoor van het seniorenwerk. Wilt u een brochure toegestuurd krijgen, dan horen we dat graag.

Stichting De Schoof

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top