Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Succesvol 1e concert Colombine

Dinsdag 11 oktober 2005

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zondag begon in Het Colombinehuis om klokslag drie uur het 1e benefietconcert van het seizoen 2005/2006.

De mooie volle klank van de altviool van Tjitske Homma klonk door het huis, begeleid door Jaap Kwakkel op piano. Het duo Ulger en friend kon door familie omstandigheden niet optreden. Het Alvipior Ensemble vulde met gemak het eerste uur.


Beschaafd
Bij een improvisatie van het roodborstje dat op het raam tikt, viel in de hal een flesje sinaasappelsap kapot. Het stoorde niemand en bij "In Holland staat een huis", zong de zaal beschaafd mee. Na de pauze werd het publiek aangenaam verrast door Soundwave. Wies Kienhuis zang en Rob Scholtens gitaar; een veelbelovend duo, wat hun eerste optreden in het Colombinehuis beleefde.


Wanklank
Trio Swing 99 wist stromingen als Gypsy Jazz, Latin en Hot Club de France te versmelten tot een eigen geluid en zorgde voor een spetterde afsluiting. "We kunnen terug kijken op een huiskamer concert waarbij geen wanklank te horen was. We verheugen ons nu al op het volgende Colombinehuis concert dat op 13 november aanstaande plaats zal vinden."

Klik hier voor alle foto's

Het Colombinehuis

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top