Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Zon en Zegen groter dan ooit

Zaterdag 22 oktober 2005
Zon en Zegen groter dan ooit
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - "Het gaat goed met Zon en Zegen. Ons koor telt op dit moment bijna 70 leden en nog nooit in de 40-jarige geschiedenis waren dat er zo veel."

Dat was onderdeel van de openingstoespraak van voorzitter Huib van de Brink van zangkoor Zon en Zegen. Het Christelijk gemengd koor hield vrijdagavond in kerkcentrum De Voorhof een najaarsconcert met ruim anderhalf uur muziek.

Hilversum
Het Biddinghuizer koor was niet alleen deze avond. Ook het koor Soli Deo Gloria uit Hilversum (onder leiding van Jan Verhoef) trad op. Ze deden dit afwisselend met Zon en Zegen: om-en-om drie nummers.


Soli Deo Gloria uit Hilversum

Jorrit Woudt
De pas 25-jarige Jorrit Woudt uit Heemse zorgde op piano en orgel voor de muzikale begeleiding van beide koren. De toetsenist speelt relatief gezien pas kort, maar heeft al heel wat optredens achter de rug. Zo speelde hij reeds in Duitsland, Tsjechië, Hongarije en in de Verenigde Staten van Amerika. Ook verleende hij zijn medewerking aan een aantal cd-opnames.


Jorrit Woudt

Na het eerste deel van het Hilversumse koor, kwam Zon en Zegen naar voren, die onder leiding van Jaap Kramer nog steeds een hoog niveau ten gehore brengen. Het koor kreeg er recentelijk weer leden bij, deze keer uit Swifterbant, en deze worden moeiteloos in de groep opgenomen.

Slotstuk
Na 6 nummers van ieder koor en een muzikaal intermezzo, sloten de beide koren gezamenlijk af met twee liederen. Dit bracht zoveel volume met zich mee, dat uiteindelijk de aanwezigen onder de indruk het concert verlieten.


Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.8 °C
  • 0.0 mm
  • 25.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top