Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Daverend slotfeest Tamarisk

Dinsdag 25 oktober 2005
Daverend slotfeest Tamarisk
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd een week lang feest ter ere van 40 jaar Christelijk onderwijs in Biddinghuizen feestelijk afgesloten met een reünie, buffet en feestavond.

De dag liep soepel door en de aanwezigen waren erg te spreken over de organisatie van het druk bezochte evenement. Om half 8 eindigde het buffet en om 8 uur was de avond alweer klaar voor het slotfeest. De Tamarisk had de band Liever Live bereid gevonden een optreden te verzorgen en ook deze keer liet de band zich van zijn beste kant zien.


De avond werd rustig opgebouwd, zodat de oud-klasgenoten nog eens de tijd hadden herinneringen op te halen. Terwijl de avond vorderde, werden meer meezingers gespeeld en werd ook de dansvloer steeds voller. Tijdens de laatste set was deze goed gevuld en werd er uit volle borst meegezongen.


Einde
Jammer genoeg voor de aanwezigen, kwam met deze avond toch echt een einde aan een week lang Biddinghuizen op haar best. De saamhorigheid werd ook door de 'verhuisden' als bijzonder prettig ervaren. "Over 10 jaar ben ik er zeker weer bij," liet één van de bezoekers weten.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top