Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Biddinghuizen kiest vlag

Donderdag 27 oktober 2005

BIDDINGHUIZEN - Bij Dorpsbelangen Biddinghuizen is een dermate groot aantal ontwerpen voor een vlag voor het dorp binnen gekomen, dat de organisatie zich gedwongen ziet het programma voor de ledenvergadering op 1 november iets aan te passen.

Tijdens de extra ledenvergadering, welke gehouden zal worden op dinsdagavond 1 november in het Koetshuis te Biddinghuizen zou aanvankelijk de vlag gekozen gaan worden.
Omdat er maar liefst tien ontwerpers een of meerdere ontwerpen indienden is Dorpsbelangen Biddinghuizen bang dat de vlag voor Biddinghuizen tijdens de bijeenkomst op 1 november niet de aandacht kan krijgen die het verdient.

Het was de eerst bedoeling de ontwerpers een mondelinge toelichting te laten geven op hun ontwerp. Door het grote aantal ontwerpen is dit plan praktisch niet meer uitvoerbaar. Doordat tijdens de extra ledenvergadering op 1 november de politieke partijen hun toekomstplannen voor Biddinghuizen bekend zullen maken is biedt programma van de extra ledenvergadering weinig ruimte meer.

Besloten is daarom alle binnengekomen ontwerpen op 1 november op te hangen in het Koetshuis, met een schriftelijke uitleg van de ontwerper erbij. De leden van Dorpsbelangen mogen door middel van stemformulieren aangeven welk ontwerp zij het mooist vinden.

Op een latere datum zal de uiteindelijke winnaar door Dorpsbelangen op feestelijke wijze bekend worden gemaakt om zo de mogelijkheid te hebben de vlag voor Biddinghuizen en de ontwerper ervan de nodige aandacht te kunnen geven.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top