Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Rijbewijzen ingevorderd

Maandag 14 november 2005
Rijbewijzen ingevorderd
Foto: Politie Flevoland

BIDDINGHUIZEN - De politie heeft dit weekend diverse rijbewijzen ingevorderd van automobilisten die te snel of met alcohol achter het stuur aan het verkeer deelnamen.

In en om Dronten zijn zaterdagnacht tijdens de surveillance met de videoauto de rijbewijzen van twee automobilisten ingevorderd. Een 43-jarige automobilist uit Swifterbant is op de Dronterringweg gecontroleerd nadat een gemiddelde snelheid van 135 km/h werd gemeten, terwijl ter plaatse 80 km per uur is toegestaan.

187
Korte tijd later moest een 31-jarige automobilist uit Biddinghuizen zijn rijbewijs inleveren. Hij reed op de Drontermeerdijk met een gemiddelde snelheid van 187 km/h. Ook hier is de toegestane maximumsnelheid 80 kilometer per uur. Gezien de overschrijding van meer dan 100 kilometer per uur - meer dan het dubbele van wat is toegestaan - zal het rijbewijs van de bestuurder waarschijnlijk ingevorderd blijven tot aan de terechtzitting.

Op de Vogelweg is vrijdagavond een 42-jarige automobilist uit Biddinghuizen aangehouden. Hij reed bij de meting met gemiddeld 172 km/h over de weg. De pieksnelheid van het voertuig lag boven de 200 km/h. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

Ook zijn rijbewijs zal waarschijnlijk tot aan de terechtzitting ingevorderd blijven.

Op dit moment zijn de Vogelweg en de Ibisweg door de wegwerkzaamheden op de A6 bij veel weggebruikers in trek om de file en het oponthoud op de A6 te omzeilen. Dit gaat veelal gepaard met toename aan snelheidsovertredingen op beide wegen. Gedurende de werkzaamheden op de A6 wordt op de sluiproutes dan ook extra gesurveilleerd door het team videosurveillance.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.3 °C
  • 0.0 mm
  • 24.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top