0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bedankje van Sinterklaas

Zaterdag 19 november 2005
Bedankje van Sinterklaas
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na het bezoek van Sinterklaas aan Biddinghuizen ontving BHZ-net een bedanktbericht voor alle kinderen van Biddinghuizen.

Hieronder het bericht van de Sint:

Lieve allemaal,

Wat een leuk feest was het zaterdag!!! Gelukkig waren er ook dit jaar weer heel veel kinderen (en papa’s en mama’s en opa’s en oma’s) gekomen om ons welkom te heten. Gezellig hoor!!

En jullie kenden de liedjes goed! Natuurlijk had de luisterpiet zo af en toe al wel een nieuw liedje gehoord door de schoorsteen, dat klinkt ook heel mooi. Sinterklaas vond het een leuke verassing van jullie, hij werd er helemaal blij van dat jullie voor zijn verjaardag nieuwe liedjes hadden geleerd. Wat een mooi kado!

Nu allemaal nog een paar keer je schoen zetten en natuurlijk de pakjesavond…. Spannend! We doen hard ons best om alles op tijd op de goeie plek te krijgen, regelpiet heeft het er reuzedruk mee.

Hij regelt wie er naar de Koolzaadhof gaat op pakjesavond, welke piet er naar de Wandeling moet enz. Jullie weten het he, soms gaat er iets mis en liggen er opeens ook nog pakjes bij opa of oma. Die zijn dan op de verkeerde route terecht gekomen…

Daarna gaan we weer terug naar Spanje en zien jullie ons natuurlijk volgend jaar weer!!

Groetjes Sinterklaas en zijn Pieten.

Ps. Sinterklaas wil iedereen bedanken die het ook dit jaar weer mogelijk heeft gemaakt dat hij aankwam in Biddinghuizen èn dat hij nieuwe liedjes te horen kreeg!!

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top