Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kafa Kafa

Ongevallen door gladheid

Donderdag 26 januari 2006

BIDDINGHUIZEN - De Politie Flevoland heeft 17 meldingen binnengekregen van aanrijdingen met blikschade als gevolg van de gladheid.

Ook in Biddinghuizen en in het buitengebied werd het glad. Bijzonder was vooral, zoals ook al op het Forum van BHZNet te lezen was, dat dit heel plotseling gebeurde, zodat strooien niet mogelijk was.

Spijkweg
Op de Spijkweg waren er ten minste drie eenzijdige ongevallen, zoals te lezen op http://www.fotoserver.nl. De bestuurster van een busje kwam nog goed weg - haar auto kwam hangend op de sloot tot stilstand. De auto liep nagenoeg geen schade op.


(Foto: Gerben Dalhuisen)

In het water
Een tweede vrouw had minder geluk. Haar auto raakte te water en kwam daar ondersteboven in terecht. De bestuurster had het geluk dat ze de deur van de auto ver genoeg kon openen en zodoende het voertuig kon verlaten. De vrouw is opgevangen en voorzien van droge kleding door medewerkers van een nabij gelegen pretpark.


(Foto: Gerben Dalhuisen)

Over de kop
Door de ijzel verloor een automobiliste de controle over haar voertuig. Na van de weg te zijn gegleden kwam de auto in een sloot terecht en sloeg hier over de kop. De bestuurster is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


(Foto: Gerben Dalhuisen)

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Weer
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top