Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Rob van den Berg stopt als lijsttrekker

Donderdag 9 maart 2006

BIDDINGHUIZEN - De eerste gevolgen van de gemeenteraadsverkiezingen van eerder deze week zijn woensdag bekend geworden. Rob van den Berg, lijsttrekker van D66 en vaste bezoeker van BHZNet, stopt in de lokale politiek.

De partij bleef, net als vier jaar geleden, met lege handen staan en wist geen zetel te bemachtigen. "Het feit dat we het aantal stemmen niet hebben binnen gehaald heeft uiteraard gevolgen. Voor mij persoonlijk betekent dit dat het, na 3 maal lijsttrekker te zijn geweest, is afgelopen met politiek in Dronten," schrijft Van den Berg op zijn website http://www.robvandenberg.info. "Kennelijk hebben de inwoners opnieuw niet voor de partij en ook niet voor mij gekozen. De kiezer heeft altijd gelijk. Daarom kan ik nu beter stoppen."

Stembureau
Van den Berg was overigens in levende lijve aanwezig tijdens de verkiezingen. Hij bemande, onder andere met lijsttrekker Korteweg van GroenLinks, het stemlokaal 'De Tamarisk, locatie Koolzaadhof' tijdens de avonduren.

Provinciaal
De energie van de afgelopen jaren mocht ondanks alles niet baten. Toch geeft hij er politiek nog niet helemaal de brui aan. "Ik ben uiteraard nog steeds zeer nauw betrokken bij D66 en zal mij het komend jaar volledig concentreren op D66 in de provincie Flevoland en mijn lidmaatschap daarvoor bij de commissie 'Werk' van de provincie. Zo u ziet, ik blijf democraat in hart en nieren!" is te lezen op zijn website.

"Persoonlijk hoop ik dat Dronten straks financieel de goede kant op zal gaan zonder dat dit teveel offers zal vragen van onze inwoners. Ik wens de nieuwe gemeenteraad en nieuw college veel wijsheid voor de komende vier jaar," besluit hij zijn aankondiging.

BHZNet hoopt in ieder geval Van den Berg te mogen blijven begroeten op het discussieforum en op de website.

Redactie BHZNet.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top