Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Peter Evers Peter Evers
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Honden en Kattenpoepactie

Vrijdag 10 maart 2006
Honden en Kattenpoepactie
Foto: Wijkteam Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Dinsdag 7 maart heeft een aantal leerlingen van basisschool De Tamarisk (locatie Koolzaadhof) samen met een delegatie van het wijkteam Biddinghuizen op de grasvelden rond de school borden geplaatst.

Teksten op de borden zoals “wilt u iets doen aan die poep onder mijn schoen!” en “uw hond hier laten poepen kan veel ergernis oproepen” vragen aandacht voor het hondenpoepprobleem.

Na het plaatsen van de borden zijn er in de buurt van de school overzichtskaartjes van de uitlaatgebieden en hondenpoepzakjes uitgedeeld.
In de groen/gele zones mogen honden loslopen en mogen uitwerpselen blijven liggen. In de overige gebieden moeten honden worden aangelijnd en geldt een opruimplicht.


Tegelijkertijd vragen wij uw aandacht voor de overlast van kattenpoep. Ook die is vies als het onder schoenen of in kleren komt. Een kat hoeft niet te worden aangelijnd, maar kan wel prima leren om zijn/haar behoefte te doen in de kattenbak thuis in plaats van in de tuin van een ander of het openbaar gebied.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de wijkpost op maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, telefoon 330731. E-mail: wijkpost.biddinghuizen@dronten.nlKlik hier voor alle foto's

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top