Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Onthulling nieuw dorpslogo op Koninginnedag

Woensdag 22 maart 2006
Onthulling nieuw dorpslogo op Koninginnedag
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 29 april zal om 9.30 uur in Biddinghuizen voor het eerst de eigen dorpsvlag worden gehesen op het Plein. Ook het nieuwe dorpslogo zal dan onthuld worden.

Tijdens de Koninginnedagviering is het eerst de beurt aan burgemeester Aat de Jonge om de Nationale Driekleur te hijsen. Na het zingen van het Wilhelmus zal ontwerpster Ina Tolsma de nieuwe dorpsvlag in het centrum van Biddinghuizen voor het eerst in top hangen.

Op de vlag van Biddinghuizen zal het nieuwe dorpslogo te zien zijn. Een speciaal team, samengesteld uit de drie vlagontwerpers die bij de vlaggenwedstrijd de meeste stemmen kregen en een professionele ontwerper, heeft in nauwe samenwerking met Dorpsbelangen Biddinghuizen het nieuwe dorpslogo ontwikkeld.

Alle leden van het speciale vlaggenteam zijn Biddinghuizenaren. Zowel vlag als dorpslogo zijn dus beiden echte Biddinghuizer producties. Om het logo en de vlag goed op elkaar af te stemmen is het lijnenspel in de vlag, in nauw overleg met ontwerpster Ina Tolsma, aangepast. Ook de kleuren in de vlag zijn onderling beter op elkaar afgestemd om tot een mooi geheel te komen.

Het nieuwe logo lijkt helemaal niet op het omstreden oude dorpslogo, dat ook door Marknesse gebruikt bleek te worden. Omdat Biddinghuizen graag verder wil met een uniek eigen logo dat goed bij het dorp past, is onlangs besloten een geheel nieuw logo te ontwikkelen. Hoe het nieuwe logo van Biddinghuizen er uitziet blijft tot 29 april de grote verrassing.


Het team dat, in samenwerking met Dorpsbelangen Biddinghuizen, het nieuwe dorpslogo van Biddinghuizen heeft ontwikkeld:
v.l.n.r. Angela Abbink, Tima Ghili, Ina Tolsma en Edwin Goudkuil

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top