Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Expositie van TeXui in Colombinehuis

Dinsdag 28 maart 2006

BIDDINGHUIZEN - De komende maanden wordt er in Het Colombinehuis een expositie gehouden van Textielgroep TeXui, een groep die onder andere inspiratie vindt in de persoonlijke levenssfeer, de eigen omgeving, de natuur en vreemde culturen.

Textielgroep TeXui is ontstaan in 2003 na het gezamenlijk volgen van de kadercursus “Quilten Speciaal” van de Stichting Beeldende Amateurkunst te Utrecht. De gebruikte materialen variëren van bekende textielsoorten zoals katoen en zijde (vaak hand geverfd), tot minder voor de hand liggende textielachtige materialen zoals polyestervliezen, Colback en Tyvek.

Exposanten
Namen van de exposanten zijn: Bea Berends-van de Wijer, Rita Berghuis-Ensing, Cobi Brinkhuis-ten Broeke, Hanne Capel-Mulder, Jelly Dijkstra, Marjon Hoftijzer- Boer, Annette Jeukens, Mirjam Pet-Jacobs, Margo van Strien en Ineke van Unen-Wingelaar.


Eén van de werken van Hanne Capel

Bezichtigen kan tot medio juni van maandag t/m vrijdag van 09.00- 17.00 uur en in het weekeinde op afspraak, tel 0321-334353. Bezoek voor meer informatie de website [urlhttp://www.colombinehuis.nl[/url] of http://www.texui.nl.

Redactie BHZnet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Expositie
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top