Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

B.A.S. Volleybal zoekt nieuwe leden

Donderdag 30 maart 2006
B.A.S. Volleybal zoekt nieuwe leden
Foto: Vedapress

BIDDINGHUIZEN - De volleybalvereniging in Biddinghuizen heeft sinds enkele maanden te maken met een drastische terugloop van leden i.v.m. blessures, verhuizingen en andere omstandigheden in de privé-sfeer, waardoor lid zijn niet meer mogelijk blijkt te zijn.

Om de vereniging weer te voorzien van nieuwe leden (jong of oud, man of vrouw) gaat de vereniging in de maand april twee open trainingsavonden organiseren.

Op deze avonden kunnen de belangstellenden kennis maken met BAS volley en mogen zij meetrainen onder leiding van een ervaren en gediplomeerde trainer.

De open trainingsavonden zijn dinsdag 4 en 25 april. De dames trainen van 19:15 uur en gaan door tot 20:45. De heren komen hierna aan bod. Deze training is van 20:45 uur tot 22:15 uur.

De trainingen vinden plaats in de sportzaal van het Koetshuis.

Op dit moment bestaat de vereniging uit 4 teams. Het team van de recreanten maakt hier ook deel van uit. Zij spelen mee in de regionale recreanten competitie. Gemiddeld één wedstrijdavond per maand. De overige teams doen mee in de regionale competitie.

Er bestaat een herenteam, welke momenteel mee doet in de top van de 3e klasse en volgend seizoen zeker wil promoveren. Het dames team speelt een aardig balletje mee in de vierde klasse. Er bestaat ook nog een mixteam (heren en dames samen). Dit gezellige team komt uit in de 4e klasse. Na de thuiswedstrijden wordt de 5e set uiteraard ook niet vergeten in het gezellige Koetshuis.

Lijkt het u leuk om eens een kijkje te komen nemen op één van de trainingsavonden, dan heten bent u van harte welkom.

Uiteraard mag u ook op deze avonden meetrainen. Als het niet mogelijk is om op een van deze avonden te kunnen komen dan bent u ook op een andere dinsdag welkom.

Kijk voor meer informatie of contactpersonen in Biddinghuizen Aktueel onder het kopje Volleybal.

BAS Volleybal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top