Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Start verkoop appartementen winkelcentrum

Donderdag 6 april 2006
Start verkoop appartementen winkelcentrum
Foto: Plegt-Vos

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 22 april a.s. is het startsein voor de verkoop van appartementen in het winkelcentrum van Biddinghuizen.

Ontwikkelaar Plegt-Vos is dan met veel informatie over de 30 park- en pleinappartementen aanwezig op de Infomarkt in Het Koetshuis.

Om 14.00 uur is de officiële opening op het bouwterrein. Aansluitend (vanaf ca. 14.30 uur) is de Infomarkt voor het publiek geopend. Rond 18.30 uur wordt de Infomarkt feestelijk afgesloten met een ballonvaart – die bezoekers kunnen winnen! - vanaf het evenemententerrein. De entree is gratis.

Plein- en Parkappartementen
Het centrum van Biddinghuizen krijgt een nieuw gezicht door de ontwikkeling van een tweetal karakteristieke hoeken. Waar tot voor kort Kapsalon Klamer en de Gouden Ploeg stonden, komen de Pleinappartementen met zicht op het marktplein.

Aan de andere kant heeft ‘het bosje’ plaats gemaakt voor de Parkappartementen met zicht op het bij de bevolking bekende evenemententerrein.

Boven de nieuw te bouwen winkelruimtes worden over 2 lagen in totaal 30 appartementen gerealiseerd; 12 Pleinappartementen en 18 Parkappartementen. De appartementen zijn ongeveer 85 m2 groot en hebben een mooie oriëntatie op park of plein. Door de grote glaspartijen is er een maximale toetreding van licht en is het uitzicht optimaal. Tot slot, maar niet onbelangrijk: alle appartementen zijn met een lift bereikbaar.

De appartementen hebben een verkoopprijs vanaf € 139.500,-- V.O.N.

Verkoopmanifestatie
Op de verkoopmanifestatie kunt u de verkoopbrochure in ontvangst nemen waarin alle benodigde projectinformatie staat vermeldt. Daarnaast staan er grote presentatiepanelen waarop alle informatie op groot formaat staat geprojecteerd. Ook zijn toeleverende bedrijven zoals KeukenHome aanwezig om u van informatie te voorzien.

Als u vragen heeft, kunt u die natuurlijk stellen aan een van de aanwezige medewerkers van Plegt-Vos of aan een van de verkopende makelaars: Van der Linden (0321-336 111), Flipse (0321-386 286) en Sinke (0321-313 774).

Ballonvaart
Om deze voor Biddinghuizen bijzondere dag extra leuk te maken, is er een heuse ballonvaart te winnen op de verkoopmanifestatie. Als de weersomstandigheden het toelaten gaat de ballon ’s avonds rond 18.30 uur vanaf het evenemententerrein de lucht in.

Natuurlijk is er voor de kleintjes ook wat te winnen: wie maakt er op 22 april de mooiste kleurplaat?

Renovatie winkelcentrum
Ook de gemeente zelf is uiteraard aanwezig bij de Infomarkt met informatie over de planning van de werkzaamheden en de inrichting van het openbaar gebied.

Persvoorlichting Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top