Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Bouw winkelcentrum van start

Zondag 23 april 2006
Bouw winkelcentrum van start
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Met het opgraven van een kist op de plaats waar eerst de Gouden Ploeg heeft gestaan hebben wethouder Siebe de Graaf en Jan Joustra, van het gelijknamige bouwbedrijf, het startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe winkelcentrum te Biddinghuizen.

In de kist bevond zich een verkoopbrochure voor de appartementen boven het winkelcentrum én de eerste steen voor het winkelcentrum, die door Biddinghuizen Vooruit! bij de kennismaking met burgemeester Aat de jonge werd aangeboden.


Door een technisch mankement was de toespraak van wethouder Siebe de Graaf voor de aanwezige belangstellenden helaas niet te verstaan. De Graaf vertelde in zijn toespraak de toekomst van Biddinghuizen positief in te zien. ‘Op de plaats waar eens de Gouden Ploeg stond is nu een lege ruimte,net als vijftig jaar geleden bij het ontstaan van de polder. De grond is echter nog net zo vruchtbaar en volgend jaar zal er een prachtig nieuw winkelcentrum staan’, zo liet hij zijn toehoorders weten.


‘Met de wijkontwikkeling van De Voor, de woningbouwplannen in de Kaai en op de Tas en de nieuwbouw aan de zuidkant van het dorp, gaat Biddinghuizen een zonnige toekomst tegemoet’, aldus de Graaf.


Voor de wooninfobeurs in Het Koetshuis was zeer grote belangstelling. Veel Biddinghuizenaren, maar ook geïnteresseerden van elders, lieten zich informeren over wonen in Biddinghuizen.

Klik hier voor alle foto's

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top