Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa

Fazant startpunt Fietsmaand

Dinsdag 25 april 2006

BIDDINGHUIZEN - De landelijke Fietsdag is sinds dit jaar afgeschaft. Hiervoor is de Landelijke Batavus Fietsmaand in de plaats gekomen. Tijden de hele maand mei kunnen er diverse routes worden gereden.

De route die in Biddinghuizen gereden kan worden, is 'Fietsroute De Flevoboulevard'. De website van de fietsmaand meldt: "De Fietsroute over de Flevoboulevard brengt u door een jong gebied waar natuur, cultuur en beleving zeer nauw met elkaar verbonden zijn. De Flevoboulevard biedt u ten aanzien van flora en fauna unieke beelden maar bovenal de beleving van de natuur. U fietst door bossen, het poldergebied met weide- en landbouwgronden, langs stranden en over de dijk met vergezichten over het Veluwemeer."

Speciale arrangementen
Ten tijde van de fietsmaand worden er speciale verblijfsarrangementen (weekendjes) aangeboden door diverse verblijfsaccommodaties (campings en bungalowparken) in het gebied.

Route
Er is één route, welke te fietsen is als gehele route en als verkorte versie. De lengte hiervan is ca 40 respectievelijk 20 kilometer. De opstappunten zijn Hotel restaurant Hardersluis en Restaurant De Fazant in Biddinghuizen. De route is onder andere te verkrijgen via www.flevoboulevard.nl.

Tijden
De route kan gefietst worden op zaterdag 22 april -29 april - 6 mei -13 mei en 20 mei. De opstappunten zijn geopend van 9.00 - 17.00 uur. De route kan verder het gehele jaar gefietst worden (stempelposten zijn dan gesloten).

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Fietsen
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top