AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Peter Evers Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Scouts Osbornegroep tweede

Maandag 15 mei 2006
Scouts Osbornegroep tweede
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen weekend hebben de scouts van de Osbornegroep uit Biddinghuizen de tweede en vierde plaats behaald tijdens de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW) van regio Noord-Veluwe/Flevoland.

De RSW is een competitie voor scouts in de leeftijd van 10-15 jaar, waarin zij beoordeeld worden op diverse scoutingtechnieken.

Voor het eerst in het 3-jarig bestaan van de Osbornegroep hebben twee patrouilles, de Karpers en de Snoeken, deelgenomen aan deze zware en traditionele scoutingwedstrijden.


De patrouilles werden op 41 punten beoordeeld. Deze hadden te maken met kamperen, hike, koken, toneel, stiptheid, samenwerking, themapresentatie en verslaglegging.

Prestatie
Met het behalen van de tweede en vierde plaats hebben de Biddinghuizer scouts tijdens hun debuut fantastisch gepresteerd. Van de 16 patrouilles die aan de RSW meededen, behaalden de Snoeken (bestaande uit Leon Timmermans, Ronald van Essen, Joost Spoeltra, Casper Hesp en Sven Kamphuis) in de eindklassering een 4de plaats.


Met het behalen van de tweede plaats hebben de Karpers, bestaande uit Michelle Keek, Merel Uytenbroek, Ronald de Goede, Sipke Woudstra en Rick van de Ruitenbeek, zich gekwalificeerd voor de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) die in het Pinksterweekend op Scoutcentrum Buitenzorg te Baarn worden gehouden.

Osbornegroep

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top