Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Klaassen en Van Wijk in de prijzen

Woensdag 17 mei 2006

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag vond op Urk het jaarlijkse Rayon All Star Gala 2006 plaats; een sportgala voor basketbalspeelsters uit de hoofdklasse.

Voorafgaand aan dit gala vinden verkiezingen plaats onder de teams die rayon hoofdklasse spelen. Bij BAS waren twee dames geselecteerd om een wedstrijd te komen spelen op het gala: Anne-Marie van Wijk en Carla Kraandijk. Voor BAS was het dit jaar helemaal bijzonder, omdat ook de coach van het dames team, Rob Klaassen, geselecteerd was voor coach van het jaar.

Publiek
Anne-Marie, Carla en Rob hadden veel publiek bij hun wedstrijd zitten, om ook hen aan te moedigen en dat was ook te zien aan hun goede spel. Met name de laatste seconden van de wedstrijd waren spannend, omdat Carla en Anne-Marie bijna een ally-hoop scoorden.

Uitreikingen
Na de wedstrijd waren er uitreikingen van de verschillende nominaties. Ook BAS viel in de prijzen, met Anne-Marie van Wijk als All Star en coach Rob Klaassen als coach van het jaar.

Felicitatie
Het bestuur van BAS Basketball wil dan ook alle drie basketballers feliciteren met hun verkiezing en/of prijs. "We zijn trots om als kleine vereniging zo in de spots te staan!"

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top