Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuwe uitstraling voor OFW

Donderdag 18 mei 2006
Nieuwe uitstraling voor OFW
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 29 mei heeft Oost Flevoland Woondiensten een nieuw logo. Hoewel de letters en de driehoekjes zijn gebleven, is het logo gemoderniseerd.

Met een nieuw lettertype, andere kleuren en iets andere vormgeving, is het logo verfraaid. Ook voor de drie nieuwe BV’s zijn er logo’s ontwikkeld. Met elk een eigen frisse kleur, zijn zij goed herkenbaar.


3 BV's
Sinds 13 maart jl. heeft OFW drie BV’s opgericht. Deze BV’s vallen onder de Stichting OFW. Om de BV’s herkenbaar te maken voor relaties zijn er voor OFW Holding BV, OFW Vastgoed Beheer BV en OFW Projectontwikkeling BV een logo ontwikkeld. Dit was tevens een goed moment om het huidige logo van OFW tegen de loep te houden. Tijdens de ontwikkeling nieuwe logo’s is de gehele huisstijl van OFW gestandaardiseerd en zorgt dit voor een eenduidige uitstraling, die voor iedereen duidelijk herkenbaar zal zijn.


Drie dorpen
Om de eenduidige huisstijl te creëren is er gekozen voor vier logo’s met eenzelfde beeldmerk. Dit betekent dat de logo’s bestaan uit drie driehoeken, die de drie dorpen Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen symboliseren. De logo’s zijn onderscheidend doordat ieder een eigen kleur heeft. Zo is het logo voor OFW Woondiensten nog steeds herkenbaar groen. OFW Vastgoedbeheer BV is blauw, OFW Projectontwikkeling is rood en de OFW Holding BV is zilvergrijs.


Naast de kleuren is het logo ook herkenbaar aan het woordmerk. Dit betekent dat de woorden woondiensten, vastgoedbeheer, projectontwikkeling en holding in het logo zijn geïntegreerd.


OFW

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.9 °C
  • 0.2 mm
  • 23.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top